fiqaasrul ♥
Man Jadda Wajada
Sunday, October 9, 2016 • Sunday, October 09, 2016 • 0 comments


Assalamualaikum blog yang nd berapa berpenghuni.

K tiada mood mau cakap apa-apa, cuma mau bagitau esok anugerah jabatan sem3 tapi aku rasa semangat aku hilang bila cerita pasal benda ni. Mau tau kenapa? Sebab aku down bila ingat balik apa yang aku merepek masa jawab kertas teori, apa yang aku buat masa exam amali.

Aku pun ndtau kenapa aku rasa sem3 ni macam something wrong ja aku. mungkin sebab aku makin jadi pemalas. Aku pun rasa aku makin jauh dengan Allah. Aku nd jaga hubungan dengan Allah. Sebab tu hubungan aku dengan manusia pun macam hampeh.

Aku nd mau berharap sangat jadi best student 4flat every semester. Tapi di sebalik kejayaan aku, ada mama &daddy yang aku mahu dorang bangga dengan kejayaan aku.

Aku ni lemah. Jatuh sikit, aku menangis. Susah sikit, aku merungut. Malas aku, jangan cakap lah. Ibarat gunung everest tu. Aku kalah dengan orang lain, mulalah aku rasa tercabar. Aku pantang nampak orang lebih berjaya dari aku. Aku pun mau macam tu. Inilah aku. Tapi bila orang lain lebih tinggi dari aku, aku bukan dengki. Cuma aku bersaing sihat. Bila dorang boleh, mesti aku pun boleh. Walau aku bangang matematik. K nda lucu.

Image result for kejayaan pelajar 4flat
target bro. doakan insan kerdil ini.

Assalam.

OLDNEW
This Owner ♥
Thanks for coming


Welcome

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Assalamualaikum :) Hello, you step on my blog, please behave yourself or else get out from here
Status : passing by :)

Talk Here ♥
Leave your footprints


SAY SOMETHING

Followers ♥
U Follow, I Follow


AWESOMENESS

Blog Archieve ♥
Story time

Thank You ♥
Credits


BIG APPLAUSE



Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: jelly (: