fiqaasrul ♥
entah~~~
Friday, March 18, 2016 • Friday, March 18, 2016 • 0 comments


Assalamu'alaykum belog hehehehehehehh. lajuu betul kan masa berlalu. phewwww time flies haha. mcm baru ja update blog haritu, nda sangka pula berbulan sudah ditinggalkan.

hmmmmm so far kehidupan nda banyak yang berubah. cuma tu lah, orang datang dan pergi bila-bila sj kannn. hm kadang-kadang kecewa juga dengan perangai manusia yang suka-suka datang suka suka pergi ni. tapi memang lumrah kehidupan la begitu. kdang orang yang kita sangka akan stay dalam hidup kita, tiba-tiba hilang dibawa arus xD hahahahahahahah lol.

yang paling menyedihkan bila soal kawan. bayangkan selama ni kita kenal dia, dia baik, suka tolong kita, nasihat kita, bagi makanan dan tiba-tiba satu hari tu perangai dia totally berubah. tiba-tiba nda menegur, iyaa memang manusia ada ups and downs tapi kali ni memang pelik lah. yang tahap kesabaran memang diuji habis-habisan. sudahlah dek non ni orang yang mudah marah huhuhuhuhu tapi dek non nda suka la marah orang yang jerit-jerit gitu.. diam itu lebih baik. yang hairannya, sudahlah nda menegur, buat-buat yang orang ni nda pernah wujud, macam tunggul kayu? hah begitu lah.. jadi apa kau rasa? bahagia ka macam kena pijak-pijak? hahahahahahahahahahhahhahah. lucu kkk. dan bila kawan tu minta maaf then dia cakap dia nda mau gaduh. jadi motif nda menegur? bukankah itu cari nahas namanya? sudahlah buat orang macam tunggul kayu. ih kejhammmm. bukan sekali dua, tapi berkali-kali. sabaaaaar ja lah.

tapi kali ni memang kesabaran aku diuji. aku memang mau meletup sudah hahahahah. aku nda expect pun perangai kawan tu begitu. rupanya selama ni menyimpan dendam. Allahu... aku pun ndatau lah. selama ni aku anggap everything smooth ja tapi rupanya haihhh. bila aku minta penjelasan apa salah aku, nda mau kasitau pula. bila aku cuba cakap benda yang sepatutnya, terus melenting pula. sudahlah bawa geng bash aku. Allahu aku memang nda expect sekelip mata kawan boleh berubah jadi lawan. kau percaya dia tapi dia khianat. k

jadi aku simpulkan di sini, aku rasa bestfriend tu bukanlah yang penting sudah dalam hidup aku. semua kawan aku layan sama rata. prinsip aku, kau mau kawan? haaa maiiii, tapi kalau nda mau, blah. hmm kalaupun orang tu minta maaf, yaaa aku maafkan tapiiii aku nda lah sebodoh dulu untuk percaya balik sama orang yang khianat aku. mungkin percaya la sikit, sikit jaaa nd banyak. 0.5 daripda 10. hahahahahahha.

k aku rasa tu ja kot sharing aku untuk entry ni. k bai



OLDNEW
This Owner ♥
Thanks for coming


Welcome

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Assalamualaikum :) Hello, you step on my blog, please behave yourself or else get out from here
Status : passing by :)

Talk Here ♥
Leave your footprints


SAY SOMETHING

Followers ♥
U Follow, I Follow


AWESOMENESS

Blog Archieve ♥
Story time

Thank You ♥
Credits


BIG APPLAUSE



Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: jelly (: